Περιγραφή
Τρεις κρέμες τρούφας ιδανικές για νόστιμους μεζέδες, αλλά και για δελεαστικά πρώτα πιάτα. Το πέστο βασιλικού με τρούφα παρασκευάζεται σύμφωνα με την παραδοσιακή γενοβέζικη συνταγή και εμπλουτίζεται με τρούφα. Η καλή και αρωματική Bruschetta Truffle περιέχει πελτέ ντομάτας και καλοκαιρινή τρούφα: ιδανική για φρυγανισμένη μπρουσκέτα, αλλά και για να καρυκεύσετε ένα ωραίο πιάτο! Τέλος, η κρέμα αγκινάρας με τρούφα είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας σπεσιαλιτέ, ντελικάτη και εκλεπτυσμένη, που πρέπει να δοκιμάσουμε απόλυτα για να ετοιμάσουμε εκλεκτά ριζότο.